Tietosuojaseloste

Kiinnike-Heinonen Oy:n tietosuojamääräykset

1. YLEISTÄ

Kiinnike-Heinonen Oy ylläpitää henkilötietolain (523/1999) mukaista asiakasrekisteriä.

2. REKISTERIN PITÄJÄ JA YHTEYSTIEDOT

Rekisterin pitäjä on: Kiinnike-Heinonen Oy Kurikantie 287 61850 KAUHAJOKI AS Puh: 06 2321 043 E-Mail: info@kiinnike-heinonen.fi

3. ASIAKASREKISTERIN TARKOITUS

Kiinnike-Heinonen Oy on maahantuontiyritys, joka myy ja toimittaa tuotteita asiakkaille ympäri maan. Toiminnan edellytyksenä on asiakasrekisteri, joka syntyy asiakkaan ostaessa Kiinnike-Heinonen Oy:n tuotteita. Asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja hoitoon.

4. REKISTERÖIDYT YRITYKSET/HENKILÖT

Kiinnike-Heinonen Oy:n asiakkaat ovat tallennettu Kiinnike-Heinonen Oy:n asiakasrekisteriin, joka on tietokoneella NOVA ohjelmistossa.

5. REKISTERIIN TALLENNETTAVA TIETO JA TIETOJEN HANKKIMISTAPA

Kiinnike-Heinonen Oy:n asiakasrekisteriin tallennetaan sellaisia asiakkaita koskevia tietoja, jotka asiakas itse on ilmoittanut tilausta tehdessä tai myöhemmin.

6. TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Kiinnike-Heinonen Oy:n asiakasrekisteri on tarkoitettu Kiinnike-Heinonen Oy:n sisäiseen käyttöön, eikä tietoja luovuteta tai myydä muille.

7. TIETOJEN SUOJAUSTAPA

Kiinnike-Heinonen Oy:n asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Tietokantaa ylläpitävät henkilöt pääsevät käyttämään asiakasrekisteriä.